We brengen één punt mee uit Panningen.

De thuiswedstrijd tegen Herpertz Bevo ging verloren. Niemand die een voorspelling durfde te doen over deze wedstrijd. Beide ploegen waren vanavond aan elkaar gewaagd, een puntendeling is dan nog niet zo een slechte uitslag.

Het eerste doelpunt van de avond was een lucky goal die op naam van Polman kwam: 1-0. Serge mocht de score openen langs Bocholter zijde: 1-1. Dan kon Jeroen van den Beucken 2x op rij scoren, éénmaal met een strafworp en ook een lucky one. Serge zorgde er op zijn eentje voor dat de bordjes na 6 minuten gelijk hingen: 4-4. Opnieuw kwam Bevo op voorsprong en was het Wout die met een onderhandse de gelijkmaker scoorde. Vervolgens bracht Serge ons een eerste keer op voorsprong op tegenaanval. Lang duurde de voorsprong echter niet, Jeroen en Nick van den Beucken draaide de rollen terug om. Opnieuw Serge, die maar liefst 13x zou scoren vanavond, zorgde voor de aansluiting en de voorsprong (in ondertal). Na een kwartier wedstrijd stond er opnieuw een gelijkspel op het scorebord: 8-8. Tijd voor een eerste time-out van Bart! Quinten bracht ons terug één doelpunt voor en Serge kon deze voorsprong nog vergroten. Echter had deze voorsprong nog groter kunnen zijn, maar we noteerden te veel directe missers. Polman scoorde de aansluitingstreffer en Serras zorgde opnieuw voor de gelijkmaker. Bocholt lijkt dan toch een kloofje te kunnen slaan maar dit was zonder De Kuyper en Serras gerekend. Ruststand: 14-14.

De volgende 30 minuten beloofden nog spannend te worden. Roel startte in de tweede helft en bedankte meteen met een doelpunt. Jordi, in de rebound, bracht ons opnieuw op voorsprong na een tegendoelpunt van Jordens. Polman en opnieuw Jeroen van den Beucken zorgden ervoor dat de score weer in het voordeel was van Bevo. Versteijnen kan profiteren van het lege doel bij Bocholt en zorgde voor een voorsprong van 2 doelpunten. Roel deelde dan kwistig assists uit waar Jordi en Damian door konden scoren en opnieuw hadden we een gelijkspel.  Telkens komt Bevo terug op voorsprong maar was het Roel met 3 doelpunten op rij die er voor zorgde dat Bevo niet kon uitlopen, 24-24 na 45 minuten wedstrijd. Dan kon Bocholt een klein kloofje slaan, door weer een doelpunt van Serge en Quinten (in het lege doel). Bertels en De Kuypers zorgden terug voor een gelijke stand: 28-28. We kwamen nog één keer op voorsprong, strafworp die door Damian werd omgezet. Echter van de Beucken had Bevo bijna de overwinning bezorgd, 30-29. Met nog één minuut op de klok was het Serge die de uiteindelijke eindstand zou vastleggen: 30-30. Zowel Bevo als Bocholt maakte nog gebruik van een time-out, maar zonder resultaat.

Bevo en Bocholt waren aan elkaar gewaagd. Bocholt mag tevreden zijn met het punt dat ze meebrengen uit Panningen. Minder goed nieuws is een vermoedelijk nieuwe blessure, deze keer is Wout de dupe. Tijd om te rusten is er bijna niet, dinsdag ontvangen we immers Hubo Initia Hasselt in de kwartfinales van de Beker van België. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 20u30. Supporters op post! Forza Bogget!