Op bezoek bij Sasja

Komend weekend nemen onze Heren het in sporthal Sorgvliedt op tegen KV Sasja. De Antwerpenaren kroonden zich vorig weekend tot 'Ploeg van 't Stad' tegen Merksem en kwamen door die zege op gelijke hoogte met Bocholt op de vijfde plaats. Ondanks het vertrek van Groff naar Lions, doet Sasja het dus uitstekend met zijn jonge groep, die vanuit de jeugd weer werd aangevuld en met enige inkomende transfer, die van Mathijs (Doornik).

Sasja begon sterk met zeges bij Quintus, bij Volendam en tegen Aalsmeer, maar moest ook thuisverlies toestaan tegen Hurry Up, Lions en Hasselt, de top-3. In Vise raapten ze dan weer een punt, wat ook niet elke ploeg hun zal nadoen.

We krijgen dus een duel tussen evenwaardige ploegen met gelijke resultaten en dus logischerwijze, met gelijke punten. Bocholt kan bij winst Sasja van zich afwerpen en weer punten inlopen op de ploegen boven ons, aangezien Hurry Up en Lions elkaar ontmoeten en Hasselt toch naar Visé moet. Bij verlies moeten we deze weer verder laten gaan en over onze schouder kijken. We staan echt op het kantelpunt van de ranking, maar we mikken hoger! Eerst moeten we echter voorbij ons eeuwige zwarte beest. Tijd om hier komaf mee te maken! 

Forza Bocholt!