J16 sluit het jaar feestelijk af met winst tegen HV Lommel

Op 20 december speelde de J16 de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar tegen HV Lommel. We probeerden het niveau van de wedstrijd tegen Pelt door te trekken om dit jaar op een positieve manier te eindigen. Sverre zette de aanval in met 2 doelpunten binnen de 4 minuten. De rest van het team volgde dit voorbeeld waardoor de score al snel opliep. We dwongen veel kansen af, maar dit resulteerde niet altijd in een doelpunt. Lommel kon in het kielzog blijven waardoor we halfweg de eerste helft aan een 6-4-tussenstand zaten. De thuisploeg schakelde een versnelling hoger en sloeg al snel een kloof van 7 doelpunten. Rusten gingen we bij 14-7.

Na de rust begonen we beter dan in de eerste helft. Lommel probeerde nog bij te benen door bij momenten stevig te verdedigen dat af en toe met een tijdstraf moest bestraft worden. De spelers van Bocholt bleven geconcentreerd en hielden het tempo hoog terwijl de bezoekers op hun adem trapten. Zowel de aanval als de verdediging draaide goed wat resulteerde in een mooie eindstand van 39-19. Net geen 40 dus, maar toch een prachtig resultaat om het jaar mee af te sluiten. Daarom wensen wij onze supporters te bedanken en aan iedereen fijne feestdagen.