Bocholt op visite bij topfavoriet

De dames van Bocholt reizen zaterdag af naar Sint-Truiden voor de topper in 1ste nationale tegen bekerfinalist en trotse koploper HB Sint-Truiden. 

Aanvankelijk leek het Bocholter seizoen als een nachtkaars uit te gaan, met drie dikke nederlagen op rij aan het einde van de reguliere competitie. In de laatste speelronde wipte Antwerpen ook nog eens over Bocholt heen in de rangschikking en startte Bocholt met 1 punt als nummer laatst aan de play-offs. Maar de ploeg toonde karakter en heeft zich op weten te richten. Het spel tegen Antwerpen was 40 minuten goed en de stijgende lijn werd vastgehouden in de wedstrijd die daarop volgde. Landskampioen Hasselt werd verslagen en inmiddels bezet Bocholt plek twee in de rangschikking.

Sint-Truiden uit is echter nog een bruggetje verder; de laatste 4 onderlinge confrontaties gingen allen dik verloren en zeker het laatste treffen liep voor Bocholt uit op een catastrofe. In de eigen Damburg vernederde Sint-Truiden onze dames (22-39). Reden temeer om de schouders er eens goed onder te zetten. Bij een zege grijpt Bocholt zelfs de koppositie in de play-offs!

De wedstrijd start om 19u00 in de sporthal aan de Jodenstraat in Sint Truiden! Supporters op post!!!